Hírek

Újpest iroda műhely raktár kiadási rátánk: 99 % !!

Az Újpest, Dugonics u. 5-11. sz telephelyünkön, az iroda, műhely, raktár kiadási rátánk: 99% Kérem, kísérje figyelemmel a honlapunkat, és tájékozódjon az aktuális változásokról! előjegyzést felveszünk!

Continue Reading

Április hó-végi, iroda, műhely, raktár, fogyasztási-adatok

Tisztelt Bérlőink! Köszönjük, hogy a hó végi, a műhely raktár iroda fogyasztását mérő  mérőóra állásokat a recepcióra, vagy az irodánkba eljuttatták! Köszönjük a segítségüket! Üdvözlettel: Lakó Kinga üzemeltetési vezető +36-20-479-4744 lako.kinga@dominiumkft.hu www.dominiumkft.hu

Continue Reading

Dugonics u. telephelyi szemle. (műhelyek raktárak irodák szabad területek) 2016-01-08

2017-04-23.-án telephelyi szemlét tartottunk . Köszönjük, hogy a raktárak, műhelyek irodák előtti területeket lomtalanították, szükség szerint rendezték.  

Continue Reading

Havi LIFT karbantartás! (az emeleti raktár, iroda, műhely biztonságos használata érdekében, megtörtént)

LIFT karbantartás! Értesítem, a Tisztelt Bérlőinket, hogy az “A”épületben található teher/személy-lift havi karbantartása: 2017-04-10-án MEGTÖRTÉNT! Az emeleten lévő irodák, műhelyek raktárak lifttel történő kiszolgálása biztonságosabbá vált! A szerelés miatti kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük! Lakó Kinga üzemeltetési vezető

Continue Reading

Központi fűtés leállítása az “A” épületben (műhelyek, raktárak, irodák)

A központi gázkazánok lekapcsolását, a fűtés megszüntetését, 2016-05-04.-én, megtettük. Az egyedi fűtésű műhelyek, raktárak, irodák Bérlői,  saját igényeik szerinti hőmérsékletet alakíthatnak ki a bérleményeikben.

Continue Reading